Termeni si conditii

Site-ul www.bicyclebaicoi.ro este produs si administrat de catre Gradinita Mish-Mash fiind dedicat tinerilor ciclistilor amatori din Romania, indiferent de varsta, sex sau nivel de joc (restrictii privind varsta minima se pot regasii in Regulament Concurs). Site-ul constituie suportul informational pentru competitiile si evenimentele organizate sub egida sistemului BicicleBaicoi oferind un sistem de informare privind competitiile programate in calendarul competitional al anului in curs asa cum au fost acestea anuntate de catre organizatori, un sistem de raportare a rezultatelor inregistrate in competitiile din siteului.

Utilizarea site-ului este guvernata de o serie de reguli ce trebuie respectate de catre toti utilizatori.  Acest document constituie Acordul privind Termenii si Conditiile de Utilizare si stabileste termenii legali de utilizare de catre dumneavoastra a site-ului www.bicyclebaicoi.ro.

Odata ce folositi www.bicyclebaicoi.ro, sunteti de acord cu prevederile Termenilor si Conditiilor si sa fiti raspunzator de respectarea acestora.

Completarea tuturor formularelor din site-ul www.bicyclebaicoi.ro constituie acordul dumneavoastra si responsibilitatea cu privire la corectitudinea datelor introduse, precum si acceptarea Termenilor si Conditiilor.

Daca nu sunteti de acord cu prevederile din Termeni si Conditii  trebuie sa parasiti site-ul si sa incetati folosirea lui. Orice acces efectuat ulterior de dumneavoastra la site va fi considerat ca fiind o acceptare a termenilor si conditiilor prezentate in continuare.

Orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare permite administratorului BicycleBaicoi sa dea avertismente si in cele din urma sa restrictioneze (la libera sa discretie) accesul utilizatorului in cauza, pe perioada nedeterminata.

Nici un utilizator nu poate invoca drept scuza pentru incalcarea Termenilor si Conditiilor faptul ca nu stia de existenta acestuia. BicycleBaicoi  isi asuma obligatia de a posta in permanenta un link catre Termeni si Conditii pe pagina principala a site-ului, astfel ca acesta sa poata fi usor identificat si citit.

BicycleBaicoi poate modifica din cand in cand Termenilor si Conditiilor si astfel de modificari devin efective odata cu postarea lor pe site. Sunteti de acord ca astfel de modificari ale Termenilor si Conditiilor sa va fie opozabile oricand folositi serviciile site-ului ulterior postarii lor pe site. De aceea este important si BicycleBaicoi va recomanda sa revedeti Termeni si Conditii in mod regulat pentru a va asigura ca sunteti la curent cu eventualele modificari aparute.

Valabilitate

Termeni si Conditii  este valabil si isi exercita efectele atat timp cat utilizati site-ul.  BicycleBaicoi va poate suspenda sau rezilia drepturile sau va poate restrictiona accesul site in conditiile indicate in Termeni si Conditii.

Proprietate intelectuala

Continutul si designul site-ului www.bicyclebaicoi.ro, impreuna cu toate celelalte informatii legate sau generate de acest site pe care vi le-am putea transmite prin e-mail sau alte cai, inclusiv stiri, rezultate, clasamente, informari, etc., impreuna cu modalitatea de inregistrare si prelucrare a informatiilor  apartin BicycleBaicoi sau colaboratorilor sai si sunt protejate prin drepturile de autor. Utilizarea neautorizata a informatiilor sau elementelor grafice legate de sau incluse pe site este interzisa, in absenta acordului explicit in scris din partea BicycleBaicoi

Limitarea raspunderii

Informatiile si Serviciile la care aveti acces prin intermediul site-ului www.bicyclebaicoi.ro  pot contine erori si pot inregistra perioade de intrerupere a functionarii. Gradinita Mish-Mash nu este raspunzatoare pentru continut inexact sau intreruperi in functionare, indiferent daca acestea sunt cauzate de Utilizatori sau orice echipament sau functionare defectuoasa a site-ului.

BicycleBaicoi furnizeaza informatiile si Serviciile disponibile pe acest site in starea lor „asa cum exista”, fara nici o alta garantie suplimentara. Orice garantii exprese si orice garantii implicite, incluzand garantia ca Serviciile ar servi un anume scop, sunt respinse la limita maxima permisa de lege. BicycleBaicoi nu raspunde si nu va fi tinuta raspunzatoare in nici un fel de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice daune, pagube sau costuri rezultand din utilizarea de catre dumnevoastra a Serviciilor, chiar daca BicycleBaicoi a fost informata de posibilitatea producerii unor astfel de daune.

Forta majora

BicycleBaicoi si colaboratorii si afiliatii sai nu pot fi tinuti raspunzatori pentru nici o intarziere sau functionare defectuoasa produse direct sau indirect de catre cauze asupra carora BicycleBaicoi nu are nici o influenta. Acestea includ, fara a fi insa limitate la: functionarea defectuoasa a echipamentelor tehnice utilizate de BicycleBaicoi si site, intreruperea legaturii la internet sau a conexiunii telefonice, virusi informatici, acces neautorizat la sistemul BicycleBaicoi, erori de operare, greva, etc.

Despagubiri

Sunteti de acord sa despagubiti si sa nu tineti respunzatori BicycleBaicoi, impreuna cu angajatii, managementul si actionarii sai, in legatura cu orice pretentie sau solicitare (incluzand comisioanele rezonabile ale avocatilor) venita din partea unei terte parti, rezultata din sau in legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a sistemului intern de mesagerie al site-ului, incalcarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor site-ului, sau incalcarea oricaror drepturi de proprietate intelectuala efectuata de la calculatorul dumneavoastra. BicycleBaicoi isi rezerva dreptul, pe costul sau, de a-si asigura apararea si controlul exclusive asupra oricarei chestiuni care altfel ar constitui obiectul despagubirii din partea dumneavoastra.

Legea aplicabila

Termenii si Conditiile, drepturile si obligatiile impuse de acesta, si toate efectele juridice produse de acesta  vor fi intepretate in baza si guvernate de catre legea romana. Legea din Romania va guverna toate aspectele ce nu au fost prevazute de acest Acord. Orice disputa in legatura cu acest Acord va fi deferit instantelor judecatoresti competente din Romania.

 

 

 

.